Автофанівські рози
|
Petro Offline |
|
Неділя,20:29 |
 |
Славко дав кращу пропозицію ,тільки треба знайти людину ,яка цю "розу" удосконалить.Славко дав кращу пропозицію ,тільки треба знайти людину ,яка цю "розу" удосконалить.Petro |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Понеділок,12:25 |
 |
Дизайнер вже є, займеться цим запитанням. Чекаємо на результат  Дизайнер вже є, займеться цим запитанням. Чекаємо на результат Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
серьожик Offline |
|
Вівторок,09:15 |
 |
Знаю на 100% що "севаси" робили в Дніпрі собі 12 шт і кожна получилась по 120 грн.Вертався з Донецька через Дніпро бачився з людми,вони сказали що в залежності в складності макету 20 шт буде коштувати від 100 до 150 грн за 1 штЗнаю на 100% що "севаси" робили в Дніпрі собі 12 шт і кожна получилась по 120 грн.Вертався з Донецька через Дніпро бачився з людми,вони сказали що в залежності в складності макету 20 шт буде коштувати від 100 до 150 грн за 1 штсерьожик |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Вівторок,21:03 |
 |
Quote (серьожик) Знаю на 100% що "севаси" робили в Дніпрі собі 12 шт і кожна получилась по 120 грн.Вертався з Донецька через Дніпро бачився з людми,вони сказали що в залежності в складності макету 20 шт буде коштувати від 100 до 150 грн за 1 шт Ооо,гарна ціна!! Потрібно пробивати шо і де.Quote (серьожик) Знаю на 100% що "севаси" робили в Дніпрі собі 12 шт і кожна получилась по 120 грн.Вертався з Донецька через Дніпро бачився з людми,вони сказали що в залежності в складності макету 20 шт буде коштувати від 100 до 150 грн за 1 шт Ооо,гарна ціна!! Потрібно пробивати шо і де.Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
серьожик Offline |
|
Середа,00:16 |
 |
Це робить "фан шоп" Дніпра,там заправляє Юджин (такий самий як у нас Гладік)я зним бачився якщо буде макет буде більш конкретний результат.Планую бути в Дніпрі 29 травня тож можна поспішити і я можу привезти конкретну відповідь.і на перший матч можна вже матиЦе робить "фан шоп" Дніпра,там заправляє Юджин (такий самий як у нас Гладік)я зним бачився якщо буде макет буде більш конкретний результат.Планую бути в Дніпрі 29 травня тож можна поспішити і я можу привезти конкретну відповідь.і на перший матч можна вже матисерьожик |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Sluva Offline |
|
Середа,09:01 |
 |
Quote (серьожик) якщо буде макет Про що власне я і говорив Ярік шо там чути?Quote (серьожик) якщо буде макет Про що власне я і говорив Ярік шо там чути?Sluva |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Середа,13:54 |
 |
Quote (Sluva) Ярік шо там чути? В проекті, сьогодні-завтра викладу зразки  Quote (Sluva) Ярік шо там чути? В проекті, сьогодні-завтра викладу зразки Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Середа,20:02 |
 |
про мене незабудьте-= коли будете рахувати кількістьпро мене незабудьте-= коли будете рахувати кількістьДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Четвер,14:55 |
 |
дивимось та коментуємодивимось та коментуємоЯрік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Четвер,15:12 |
 |
Quote (Ярік) дивимось та коментуємо Прикріплення: 5491284.jpg(20Kb) мены подобається , але де друга сторона ? Quote (Ярік) дивимось та коментуємо Прикріплення: 5491284.jpg(20Kb) мены подобається , але де друга сторона ? shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Четвер,15:13 |
 |
ось такий варіант. Хто що думає?  ось такий варіант. Хто що думає? Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Четвер,15:25 |
 |
моя думка "Автофанс" теж слід писати на зеленому білими буквами і ще машинка мабуть зайва моя думка "Автофанс" теж слід писати на зеленому білими буквами і ще машинка мабуть зайва shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
KarpatyS Offline |
|
Четвер,16:49 |
 |
1. Трохи не подобається шрифт... бо слово Lviv схоже на Lbib=) 2. Гарно малюнок машинки не вийде (замало місця і заскладний малюнок).1. Трохи не подобається шрифт... бо слово Lviv схоже на Lbib=) 2. Гарно малюнок машинки не вийде (замало місця і заскладний малюнок).KarpatyS |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Четвер,17:28 |
 |
Готика не пасує ніяк кожен може попробувати написати в ворді і пробувати шрифти , я за "Georgia" і ще писати з малої букви "autofans" , однозначно гарніше Готика не пасує ніяк кожен може попробувати написати в ворді і пробувати шрифти , я за "Georgia" і ще писати з малої букви "autofans" , однозначно гарніше shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Четвер,19:52 |
 |
побажання виправляться обов"язково, ще я вирішив перевернути герби. як на всіх розах, так однозначно краще буде....  побажання виправляться обов"язково, ще я вирішив перевернути герби. як на всіх розах, так однозначно краще буде.... Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Пятниця,00:55 |
 |
в слові автофан-- А зробити може і з великої але іншого стилю-- Lviv -- Львів-- прописати так чітко щоб ніхто незміг щось зайве прочитати- а ось машинку можна залишити--тільки її зліва помістити- а герб справа бо так виходить шо герб на два боки злівої сторони. можливо праву сторону на Автофани--зробити білою з зеленими буквами--раз автофани зеленим пише-- хоча біле скоро марається... в слові автофан-- А зробити може і з великої але іншого стилю-- Lviv -- Львів-- прописати так чітко щоб ніхто незміг щось зайве прочитати- а ось машинку можна залишити--тільки її зліва помістити- а герб справа бо так виходить шо герб на два боки злівої сторони. можливо праву сторону на Автофани--зробити білою з зеленими буквами--раз автофани зеленим пише-- хоча біле скоро марається... ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Пятниця,05:11 |
 |
нова версія |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Пятниця,05:13 |
 |
мені подобається. норм виглядаємені подобається. норм виглядаєЯрік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Пятниця,09:26 |
 |
Моя маленька поправка З одного і іншого боку на закінченні рози "готикою" є " FCKL" Щоб не дублювати цей напис пропоную з сторони "autofans" нанести так як є-"Герб Карпат" зліва і чорно-білі(або зелено-білі) шашечки зправа,що символізують причетність до автомобільногго руху. Сам напис "autofans" трішки звузити по висоті,щоб не був до самого краю. Ну і шрифт,як писав Шеф- Georgia/ Він дивиться найкраще. Ану Ярік забацай таку версію. Ждьомс)Моя маленька поправка З одного і іншого боку на закінченні рози "готикою" є " FCKL" Щоб не дублювати цей напис пропоную з сторони "autofans" нанести так як є-"Герб Карпат" зліва і чорно-білі(або зелено-білі) шашечки зправа,що символізують причетність до автомобільногго руху. Сам напис "autofans" трішки звузити по висоті,щоб не був до самого краю. Ну і шрифт,як писав Шеф- Georgia/ Він дивиться найкраще. Ану Ярік забацай таку версію. Ждьомс)Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Пятниця,09:29 |
 |
ага, і ще - autofans не писати великими буквами. Краще дивиться все малими. В тому числі і початкова буква "а"ага, і ще - autofans не писати великими буквами. Краще дивиться все малими. В тому числі і початкова буква "а"Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|