|

Вітаємо ! ! !
|
Ярік Offline |
|
Субота,13:56 |
 |
Приєднуюсь до всього вищесказаного!!!! /^/Приєднуюсь до всього вищесказаного!!!! /^/Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Mytia Offline |
|
Субота,16:45 |
 |
також приєднуюсь до ВІТАНЬ!!!!також приєднуюсь до ВІТАНЬ!!!!Mytia |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
santis Offline |
|
Субота,19:49 |
 |
Многая літа, многая літа. Многая літа ,МНО - ГАЯ!!!Многая літа, многая літа. Многая літа ,МНО - ГАЯ!!!santis |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Субота,23:02 |
 |
Сьогодні промнув перший рік п"ятого десятка нашого шанованого колеги Ткача Андрія ! Дозвольте привітати тезку такими рядками :
Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси А вже по ліву руку - літо А вже по праву руку - осінь Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось А вже по ліву руку - юність А вже по праву руку - зрілість А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії Життя не зміряти літами А щастя - то важка наука Хай буде радість завжди з Вами По ліву і по праву руку
п.с. будь чемним бо : Дудіка не перепити , Толіка не перержати , ВовуМайонеза не перекричати , ЯрікаКачка по біцусі не догнати , Сафрона по касі не дістати , Льоху по кавових автоматах не перескакати - так що бережи здоров"я !Сьогодні промнув перший рік п"ятого десятка нашого шанованого колеги Ткача Андрія ! Дозвольте привітати тезку такими рядками :
Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси А вже по ліву руку - літо А вже по праву руку - осінь Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось А вже по ліву руку - юність А вже по праву руку - зрілість А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії Життя не зміряти літами А щастя - то важка наука Хай буде радість завжди з Вами По ліву і по праву руку
п.с. будь чемним бо : Дудіка не перепити , Толіка не перержати , ВовуМайонеза не перекричати , ЯрікаКачка по біцусі не догнати , Сафрона по касі не дістати , Льоху по кавових автоматах не перескакати - так що бережи здоров"я !shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Субота,23:52 |
 |
Буду чемним :D :D.....................може колись  Буду чемним :D :D.....................може колись Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Неділя,06:51 |
 |
Андрюха-71, многая літа-літра, многая літа!!! Міцного здоров"я, саме основне, а все решта саме прийде))))Андрюха-71, многая літа-літра, многая літа!!! Міцного здоров"я, саме основне, а все решта саме прийде))))Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Неділя,08:11 |
 |
І хай навкруг світліше буде Від твоїх помислів і дій, І хай завжди цінують люди Тебе й діла твої, Андрій.
Будь мужнім, радуй своїх ближніх, Того хто поруч, розумій. І ангел в шатах білосніжних Хай береже тебе, Андрій!
Від дня народження до зрілих літ. Твій Ангел є надійним охоронцем. Він ласка, він любов, він світ. Усе життя він поруч – наче сонце.І хай навкруг світліше буде Від твоїх помислів і дій, І хай завжди цінують люди Тебе й діла твої, Андрій.
Будь мужнім, радуй своїх ближніх, Того хто поруч, розумій. І ангел в шатах білосніжних Хай береже тебе, Андрій!
Від дня народження до зрілих літ. Твій Ангел є надійним охоронцем. Він ласка, він любов, він світ. Усе життя він поруч – наче сонце.ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Petro Offline |
|
Неділя,08:56 |
 |
вітаю і приєднуюсь до всіх привітань  вітаю і приєднуюсь до всіх привітань Petro |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
santis Offline |
|
Неділя,10:02 |
 |
Многая літа - Многая літа - Многая літа -МНО- ГАЯ!!!!!Многая літа - Многая літа - Многая літа -МНО- ГАЯ!!!!!santis |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Неділя,11:39 |
 |
Андрію щастя, здоров'я, і всіх благ !!!  Андрію щастя, здоров'я, і всіх благ !!! dudik |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Mytia Offline |
|
Неділя,11:56 |
 |
ВІТАЮ Андрію!!! |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Неділя,12:24 |
 |
|
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
SrGr Offline |
|
Неділя,15:21 |
 |
Приєднуюсь. Бажаю багато щастя і грошей! А ще - здоров'я козацького!Приєднуюсь. Бажаю багато щастя і грошей! А ще - здоров'я козацького!SrGr |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Понеділок,11:05 |
 |
і знову День Народження завітало на вулицю Автофанів сьогодні уродини святкує один з ветеранів . а також один з модерів сайту Мар"ян Стрельбицький ( він же Маргрім )
Щоб у банку та кишенi,були гривнi та зеленi,
На подвір'ї й в гаражі іномарки дві круті,
Щоб у життi було гiрко лиш вiд доброї горiлки,
Щоб був успiх та зростання,були сили для кохання!
Вiтаю з Днем Народження!і знову День Народження завітало на вулицю Автофанів сьогодні уродини святкує один з ветеранів . а також один з модерів сайту Мар"ян Стрельбицький ( він же Маргрім )
Щоб у банку та кишенi,були гривнi та зеленi,
На подвір'ї й в гаражі іномарки дві круті,
Щоб у життi було гiрко лиш вiд доброї горiлки,
Щоб був успiх та зростання,були сили для кохання!
Вiтаю з Днем Народження!shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Понеділок,13:27 |
 |
Маргрім ,я також тебе вітаю!!!! Благополуччя,виграшів , швидкого інтернету і щоби в ньому ніколи не було "спаму" !!!! Маргрім ,я також тебе вітаю!!!! Благополуччя,виграшів , швидкого інтернету і щоби в ньому ніколи не було "спаму" !!!! Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Понеділок,17:49 |
 |
Щастя , здоровля, благополуччя, довголіття, -= Многая літа- многая літа, многая літа МНО-гая.!!!Щастя , здоровля, благополуччя, довголіття, -= Многая літа- многая літа, многая літа МНО-гая.!!!ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Понеділок,22:16 |
 |
Приєднуюсь до усього вищесказаного. Міцнющого здоров"я!!!!Приєднуюсь до усього вищесказаного. Міцнющого здоров"я!!!!Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Середа,18:15 |
 |
Сьогодні Днюха в Назіка ( він же Петрик Пяточкін )
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
Вітаю !Сьогодні Днюха в Назіка ( він же Петрик Пяточкін )
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
Вітаю !shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Середа,18:31 |
 |
Приєднуюсь))))  |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Четвер,10:15 |
 |
Вiтання найкращi ! Ciмейного щастя, Многая лiта. _______________________________________ Наразi з 8 числа був в дорозi на Краснодар. Тепер на Кубанi гостююВiтання найкращi ! Ciмейного щастя, Многая лiта. _______________________________________ Наразi з 8 числа був в дорозi на Краснодар. Тепер на Кубанi гостююДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
|