Міні-футбольна команда АВТОФАНів
|
KarpatyS Offline |
|
Середа,10:48 |
 |
Хлопці ми щось робити будемо? Давайте не будемо загнивати!Хлопці ми щось робити будемо? Давайте не будемо загнивати!KarpatyS |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Середа,14:21 |
 |
чому малий??? діти мають імена-- ось якщо зберуться батьки на трибуні--а на полі їхні "малі"-- як їхрозпізнати де чий???  чому малий??? діти мають імена-- ось якщо зберуться батьки на трибуні--а на полі їхні "малі"-- як їхрозпізнати де чий??? ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
|
|
Женя Offline |
|
Четвер,12:31 |
 |
Починати треба з того, щоб попередньо хтось хто має варіанти запропонував години і зал де будемо бігати. Потім оголосимо примусовий призов. Хтось шось говорив про мотозавод...Починати треба з того, щоб попередньо хтось хто має варіанти запропонував години і зал де будемо бігати. Потім оголосимо примусовий призов. Хтось шось говорив про мотозавод...Женя |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Четвер,12:40 |
 |
Quote (Женя) примусовий призов
Я КОМІСОВАНИЙ
 Quote (Женя) примусовий призов
Я КОМІСОВАНИЙ
shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Четвер,18:05 |
 |
shef, я теж комісований)shef, я теж комісований)Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Четвер,18:47 |
 |
Quote (Ярік) shef, я теж комісований)
таке молоде , а вже на ніц не годне і шо то та Наталка з ним на старість буде робила , як він вже зараз ніц не вартий  Quote (Ярік) shef, я теж комісований)
таке молоде , а вже на ніц не годне і шо то та Наталка з ним на старість буде робила , як він вже зараз ніц не вартий shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
|
|
KarpatyS Offline |
|
Понеділок,09:14 |
 |
м-да... глисти в зборі |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Понеділок,10:35 |
 |
а з ким грати будемо ? в мене тут на Сихові є аматори, футболісти...а з ким грати будемо ? в мене тут на Сихові є аматори, футболісти...dudik |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
KarpatyS Offline |
|
Понеділок,15:02 |
 |
питання не з ким а хто і де! |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Вівторок,09:19 |
 |
ну і що ??? нікого нема ???  ну і що ??? нікого нема ??? dudik |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Женя Offline |
|
Вівторок,09:56 |
 |
Хто говорив що має варіанти з мотозаводом? Орест правильно поставив питання. Нах нам аматори. Спочатку треба самим зібратись, подивитись кілька тренувань провести, філософію клубу виробити, а потім суперників шукатиХто говорив що має варіанти з мотозаводом? Орест правильно поставив питання. Нах нам аматори. Спочатку треба самим зібратись, подивитись кілька тренувань провести, філософію клубу виробити, а потім суперників шукатиЖеня |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Вівторок,09:58 |
 |
ну не такі вони вже і аматорину не такі вони вже і аматориdudik |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
safrondk Offline |
|
Вівторок,19:40 |
 |
Про мотозавод говорив Толік. Година коштує 350-400 грн.Про мотозавод говорив Толік. Година коштує 350-400 грн.safrondk |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
ПаштЄт Offline |
|
Середа,00:06 |
 |
Дудік я знаю твоїх аматорів...мабуть знову забухаєм на пару днів))))))Дудік я знаю твоїх аматорів...мабуть знову забухаєм на пару днів))))))ПаштЄт |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Середа,02:31 |
 |
то ще може і щастя що такі аматори-= хоча дивно що вони так легко нас на горілку купили-- мож краще когось із них запросити із своїм авто на пробіг???то ще може і щастя що такі аматори-= хоча дивно що вони так легко нас на горілку купили-- мож краще когось із них запросити із своїм авто на пробіг???ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Середа,11:24 |
 |
те що вони випити можуть, не сперечаюсь, але у футбол грають часто  те що вони випити можуть, не сперечаюсь, але у футбол грають часто dudik |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|