|

Пробіг за пробігом
|
shef Offline |
|
Вівторок,15:38 |
 |
саме тут можна переглянути статистику наших пробігівсаме тут можна переглянути статистику наших пробігівshef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Четвер,15:43 |
 |
автобас вижив -- а так була можливість...  автобас вижив -- а так була можливість... ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Четвер,21:25 |
 |
гарне відео, немає слів)))))гарне відео, немає слів)))))Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
EURO Offline |
|
Середа,16:25 |
 |
хтось їде на Арсенал?хтось їде на Арсенал?EURO |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Середа,17:11 |
 |
оновлено статистику пробігівоновлено статистику пробігівshef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
MITSUGA100 Offline |
|
Середа,14:38 |
 |
привіт всім,а ювілейну розу ще можна взяти?буду вдячний.привіт всім,а ювілейну розу ще можна взяти?буду вдячний.MITSUGA100 |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Середа,19:34 |
 |
MITSUGA100, а дозволь поцікавитись ти хто?MITSUGA100, а дозволь поцікавитись ти хто?Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
MITSUGA100 Offline |
|
Середа,19:59 |
 |
недавно на ВЕЛИКДЕНЬ реєстрнувся на AF,був на пробізі КАРПАТИ-Паок(чорний LANCER)недавно на ВЕЛИКДЕНЬ реєстрнувся на AF,був на пробізі КАРПАТИ-Паок(чорний LANCER)MITSUGA100 |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Середа,22:19 |
 |
MITSUGA100, 25 серпня 2011-го/// КАРПАТИ -ПАОК (це так,для інформації)................ 25 квітня 2012-го це сьогоднішнє твоє повідомлення........(УЛОВЛЮЄШ РІЗНИЦЮ)??????....всього на всього....7 місяців... в нас якось народ звик кожен пробіг їздити,а не раз на рік..... вибачай, але ювілейні рози АвтоФанів не є рози для колекціонерів і номізматів....MITSUGA100, 25 серпня 2011-го/// КАРПАТИ -ПАОК (це так,для інформації)................ 25 квітня 2012-го це сьогоднішнє твоє повідомлення........(УЛОВЛЮЄШ РІЗНИЦЮ)??????....всього на всього....7 місяців... в нас якось народ звик кожен пробіг їздити,а не раз на рік..... вибачай, але ювілейні рози АвтоФанів не є рози для колекціонерів і номізматів....Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
MITSUGA100 Offline |
|
Середа,22:48 |
 |
без питань. |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Пятниця,09:11 |
 |
Андрюха-71,  |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Субота,11:44 |
 |
ну що , завершено ще один сезон , з огляду на результати Карпат провальний , з огляду автофанів насичений подями : - кваліфікація ЛЄ , а з нею виїзд в Салоніки - два домашніх європробіги ( Сент-Патрікс і ПАОК ) - переїзд на новий стадіон і повернення на старий - пробіги в Брюховичі , потім в Винники , а далі знову Брюховичі - підтримка автофанами ХК Левів на льодові арені м.Новояворівськ - постійні виїзди Серьожика на госьові матчі ( 13 в ПЛ і 1 в КУ ) - загальні виїзди в Київ ( на ДК ) та в Луцьк - пробіг на підтримку зб.України ( матч Україна-Австрія ) - ну і звичайно 100 автопробіг !!!
Чого чекати від нового сезону ? Нових пробігів !!! Київ , Луцьк , Ужгород , і Львів , Львів , Львів ..... і як же хочеться щоб останнім автопробігом нового сезону став виїзд на фінал кубка України , ну дуже хочеться !!!ну що , завершено ще один сезон , з огляду на результати Карпат провальний , з огляду автофанів насичений подями : - кваліфікація ЛЄ , а з нею виїзд в Салоніки - два домашніх європробіги ( Сент-Патрікс і ПАОК ) - переїзд на новий стадіон і повернення на старий - пробіги в Брюховичі , потім в Винники , а далі знову Брюховичі - підтримка автофанами ХК Левів на льодові арені м.Новояворівськ - постійні виїзди Серьожика на госьові матчі ( 13 в ПЛ і 1 в КУ ) - загальні виїзди в Київ ( на ДК ) та в Луцьк - пробіг на підтримку зб.України ( матч Україна-Австрія ) - ну і звичайно 100 автопробіг !!!
Чого чекати від нового сезону ? Нових пробігів !!! Київ , Луцьк , Ужгород , і Львів , Львів , Львів ..... і як же хочеться щоб останнім автопробігом нового сезону став виїзд на фінал кубка України , ну дуже хочеться !!!shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
ПаштЄт Offline |
|
Неділя,09:27 |
 |
а ще також зробили свої рози,це вагомий факта ще також зробили свої рози,це вагомий фактПаштЄт |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Неділя,12:06 |
 |
Позитивно - явні покращення:
Місце парковки на "Дружбі", Розетти , Прапори обновили, - наклейки на авто-=- осьще б футболки , но то напевно для іногородніх окрема тема-=-:)Позитивно - явні покращення:
Місце парковки на "Дружбі", Розетти , Прапори обновили, - наклейки на авто-=- осьще б футболки , но то напевно для іногородніх окрема тема-=-:)ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Вівторок,14:46 |
 |
ну що, колеги, перший пробіг в новій 100-ні відбудеться з шашличком у волинському лісі?)ну що, колеги, перший пробіг в новій 100-ні відбудеться з шашличком у волинському лісі?)Ярік |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
KarpatyS Offline |
|
Вівторок,14:58 |
 |
гуд! |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Вівторок,15:12 |
 |
Расписание матчей первого круга:
1-й тур «Волынь» — «Карпаты»
2-й тур «Карпаты» — «Ильичевец»
3-й тур «Ворскла» — «Карпаты»
4-й тур «Карпаты» — «Таврия»
5-й тур «Черноморец» — «Карпаты»
6-й тур «Карпаты» — серебряный призер первой лиги ПФЛ
7-й тур «Шахтер» — «Карпаты»
8-й тур «Карпаты» — «Металлург»
9-й тур «Динамо» — «Карпаты»
10-й тур «Карпаты» — «Арсенал»
11-й тур «Заря» — «Карпаты»
12-й тур «Карпаты» — победитель первой лиги ПФЛ
13-й тур «Днепр» — «Карпаты»
14-й тур «Карпаты» — «Кривбасс»
15-й тур «Металлист» — «Карпаты»Расписание матчей первого круга:
1-й тур «Волынь» — «Карпаты»
2-й тур «Карпаты» — «Ильичевец»
3-й тур «Ворскла» — «Карпаты»
4-й тур «Карпаты» — «Таврия»
5-й тур «Черноморец» — «Карпаты»
6-й тур «Карпаты» — серебряный призер первой лиги ПФЛ
7-й тур «Шахтер» — «Карпаты»
8-й тур «Карпаты» — «Металлург»
9-й тур «Динамо» — «Карпаты»
10-й тур «Карпаты» — «Арсенал»
11-й тур «Заря» — «Карпаты»
12-й тур «Карпаты» — победитель первой лиги ПФЛ
13-й тур «Днепр» — «Карпаты»
14-й тур «Карпаты» — «Кривбасс»
15-й тур «Металлист» — «Карпаты»shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
shef Offline |
|
Вівторок,15:32 |
 |
орієнтовно 1 тур 14 липня - дуже невдало , для виїзду на Волинь ( канікули , відпустки ) 7 тур Донбас-Арена орієнтовно 20ті числа серпня ( всі хто їде на азовське море можуть підтягнутись ) 9 тур ДК орієнтовно середина вересня - їдуть всі !!! 25 тур Арси десь середина квітня - можна 27 тур виїзд в Ужгород - може бути Паска ( в 2013му 5 травня )орієнтовно 1 тур 14 липня - дуже невдало , для виїзду на Волинь ( канікули , відпустки ) 7 тур Донбас-Арена орієнтовно 20ті числа серпня ( всі хто їде на азовське море можуть підтягнутись ) 9 тур ДК орієнтовно середина вересня - їдуть всі !!! 25 тур Арси десь середина квітня - можна 27 тур виїзд в Ужгород - може бути Паска ( в 2013му 5 травня )shef |
|
Модератори |
|
|
|
|
|
|
Sluva Offline |
|
Середа,13:24 |
 |
ну 14 липня це просто (слово витер Шеф) ....мене явно не буде на тоу виїзді....ну 14 липня це просто (слово витер Шеф) ....мене явно не буде на тоу виїзді....Sluva |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
KarpatyS Offline |
|
Середа,15:56 |
 |
а я явно буду=) Не треба бути категоричними, думаю 90% людей будутьа я явно буду=) Не треба бути категоричними, думаю 90% людей будутьKarpatyS |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
| |
|
|