"Металург" (З) - "Карпати"
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Пятниця,08:52 |
 |
Гостьова гра проти команди яка налаштовується на нас по "дорослому" буде важко на осінньому полі , і незрозуміло як перерва в чемпіонаті себе проявить. Але єдине чого хочеться побачити у команди- дух єдності-= і вирвати перемогу як "леви"Гостьова гра проти команди яка налаштовується на нас по "дорослому" буде важко на осінньому полі , і незрозуміло як перерва в чемпіонаті себе проявить. Але єдине чого хочеться побачити у команди- дух єдності-= і вирвати перемогу як "леви"ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
KarpatyS Offline |
|
Пятниця,13:34 |
 |
Дивлячись на атаку Металурга стає страшно за результат. Вроді хлопці не технічні і роблять все трохи кострубато але два Дніпру, два ган.. Малісту...Дивлячись на атаку Металурга стає страшно за результат. Вроді хлопці не технічні і роблять все трохи кострубато але два Дніпру, два ган.. Малісту...KarpatyS |
|
Перевірені |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Пятниця,14:55 |
 |
моя ставка 1:1, або 2:2  |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
ViclyPucly Offline |
|
Пятниця,17:20 |
 |
а я думаю, що 1:2 або 1:3...  |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Пятниця,17:28 |
 |
а я думаю , що непропустять- і тому непрограють -точно.а я думаю , що непропустять- і тому непрограють -точно.ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Ярік Offline |
|
Субота,00:33 |
 |
десь дивимось чи як? |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Субота,00:38 |
 |
Ярік, я планував дивитись ...але напевно не зможу, бо мій кумцю об'явились раз за півроку і хочуть завітати в гості  Ярік, я планував дивитись ...але напевно не зможу, бо мій кумцю об'явились раз за півроку і хочуть завітати в гості Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
dudik Offline |
|
Субота,09:02 |
 |
Андрюха-71, багато не пийте  Андрюха-71, багато не пийте dudik |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Субота,10:31 |
 |
dudik, нііііііі..........тільки трішечки......... у відерочку  dudik, нііііііі..........тільки трішечки......... у відерочку Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
ViclyPucly Offline |
|
Субота,16:52 |
 |
а я казОв З ПЕРЕМОГОЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а я казОв З ПЕРЕМОГОЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ViclyPucly |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|
|
Андрюха-71 Offline |
|
Субота,17:17 |
 |
Готовий робити такі хибні ставки все своє життя !!!!!!!!  Готовий робити такі хибні ставки все своє життя !!!!!!!! Андрюха-71 |
|
Адміністратори |
|
|
|
|
|
|
ДЗЕНЯ Offline |
|
Субота,19:29 |
 |
Перемогли! але все таки пропустили -
Так суто по грі і результат-вміло використали свою перевагу .Перемогли! але все таки пропустили -
Так суто по грі і результат-вміло використали свою перевагу .ДЗЕНЯ |
|
Користувачі |
|
|
|
|
|